RSS

selesai sudah...

alhamdullillah, syukur... setelah seharian menghempas pulas, dari subuh tadi sampai laa pukul 11 malam. maka siap jugak laa RPH aku dengan jayanya. tapi flash card aku belum siap lagi. sebab kekurangan bahan untuk ku buat cantik-cantik. huhu.

setelah seharian aku memerah otak, akhirnya pemerahan otak ku berbaloi jugak.. aku buat simple-simple je.. tak boleh nak buat grand-grand sangat. nanti terlebih masa, kena potong markah, haru hidup aku.. huhu. so lebih baik simple dari markah melayang.. hehehe.. janji semua yang Dr. Azmil mintak dapat ditunaikan dengan baik..

setelah ku berfikir dan memerah otak ku semaksima yang mungkin.. dan inilah hasilnya.. asigment subjek pengajaran mikro (pendidikan al-Quran)..

ku pilih colour pink kerana aku memang suka pink. ngeh3.. RPH yang 15 minit dan 45 minit telah ku siapkan. dan aku hanya menunggu hari micro teaching. macam takut laa plak. hehehe. tapi kalau dah ade persiapan rapi, tak yah laa nak takut. itu kata Dr. Azmil..

aku bukan takut apa. Dr. Azmil ni rigid sikit orangnya. tapi kata orang, kalau kita ikut je apa yang guru kita mahu, markah kita banyak. hehehe. siapa yang tak nak markah banyak wey... hehehe.. esok nak sambung buat flash kad and baca buku untuk test sosiologi pendidikan. itu 1 lagi subjek yang lecturernya.. aduh... tak sempat nak bernafas aku..

tak pe. belajar rajin-rajin, nanti aku plak nak jadi lecturer. hehehe. tetibe mata dah layu mayu laa plak.. hehe. tandanya suruh tidur laa tu.. lalalala~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: