RSS

boring melihat benda yang sama..

setelah hampir kot setahun, aku menggunakan layout blog yang lama.. itu pun setelah ditukar oleh arwah Bro Sham dulu sewaktu dia masih hidup, kini aku kembali jemu melihat benda yang sama. haha. memang sah penyakit aku. so aku godek-godek apa yang patut.. dan ini lah hasilnya..


tapi...............

aku tak tahu macam mana nak ejas dan perbetulkan.. kenapa tak de ruang nak komen.. adeh.. (padahal bukan ada orang komen pun blog aku. hahaha. gelak kan diri sendiri. syok sendiri laa tu ko pinky.. lalala~). tapi aku nak buat jugak. sebab kekadang farha ada tinggalkan apa-apa pesan. hehehe. aku ingat dia je. kalau aku tak ingat dia. malas aku nak buat. huhu..

macam mana nak buat ni... komen ku hilang. ke aku salah setting? adoi... aku sangat blur sekarang. haha. malas nak layan. nanti laa aku godek-godek lagi.. kakakaka..

tolong3... ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

FarHa said...

wahahha tukor ke?? sian nggoh~~emm dulu ura kan gune yg jenis komen apa tah..tu yg ilang kot hehe..ha gune komen yg blogspot provide je hehe

piNky LuCiA said...

hehehe.. boring dah guna komen tu.. hahaha.. so tukar laa.. dah godeksss tadi.. so jumpa dah komennya. hahahaha

ura kan selalu curang.. ngeh2