RSS

TAHNIAH!!

Ucapan tahniah pertama aku tujukan kepada adik aku yang amik PMR tahun ni.. dah keluar pun resultnya semalam.. alhamdullillah.. syukur.. 8A 1B..

Kak Mah..
Tahniah
Semoga Apa yang Dicita Akan Datang Akan Termakbul seperti Hari ini..
Belajar Rajin-rajin Untuk Tahun Akan Datang..
Semoga Rajin laa menghafal Quran tu,.. hehehe
kak bangga dapat adik macam Mah. hehehe
alotofluvby,
-kak-

********************

ucapan Tahniah yang kedua.. aku tujukan pada en.peguam.. apa pun yang terjadi, walaupun kami jarang berhubung, kami jarang msg, kami jarang call.. dan walaupun dah dekat 2 bulan dah tak jumpa.. apa yang aku nak kata kat sini ialah.. aku sangat bangga mengenalinya..

TAHNIAH untuk pointer yang gempak itu.. walaupun busy, masa tidur tak cukup, dengan latihan palapes yang tak tahu bila nak habis.. ngan program motivasi yang tak sudah-sudah.. dating pun jarang-jarang (dalam 2 bulan 1x) huhu..

tapi aku sangat bahagia bila dengar dan ku lihat sendiri di page UKM.. 3.87.. tahniah.. aku sangat bangga dengan dirimu.. ku harap pointer ni akan di kekalkan untuk semester yang akan datang..

tahniah..
semoga result ini akan dikekalkan..
tahniah kerana dapat membanggakan mak..
dan..
aku sangat bangga dengan mengenali kamu..
=)
lovesby,
-azura-

********************

hmm.. rezeki aku bila nak sampai macam ni? best je tengok orang.. jujur aku katakan.. aku sangat jeles dengan en.peguam.. kenapa dia pandai? aku kurang pandai? hahahaha.. soklan yang bocor.. mungkin aku kena usaha lagi lebih dari dulu-dulu..

chaiyok3.. dan kawan-kawan.. kamu mesti tolong aku jugak sem ni.. hehehe.. aku mahu target ku kena sem ni.. huhu..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

20 comments:

jane said...

en.peguam tu pakwe ko ke????
hahahhahha larixxxxxxxx

piNky LuCiA said...

hahahaha.. kenapa? tak sesuai ngan aku ke? hahahaha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

waaaaaaa..
nk g trjah la..
hehe

piNky LuCiA said...

terjah ke mana tu? hehehe.. terjah3 jangan tak terjah.. hahaha

Boneka tak sakit said...

cik peguam tu kawan je lah jane! tak baik couple nie dlm islam tak diboleh kan laa
sama lah dgn aku! cik penjaga kedai!
kawan juga huhuhuh :P

terjah i lah! benci lah u nie jane!!!

xbox360 taniah buat adik ko!
seppu aku dpt 8A aku happy dia takde feel pown aku happy kat dia!!!

semoga adik ko berfeel lah sikit! aku happy tuk dia!

tak pown akak dia pown nak feel pown okay~ hahah
terlebih sudyedhhh~

Farhana said...

Wahhh.. Tahniah untuk semua.. Heehee.. ;)

Ehem ehem.. Peguam??? Huuhuu..

Fatt Chin Choy said...

hmm
jaga elok2 en peguam tu
bukan senang nak cr
dan ramai sgt perempuan kat luar sana

piNky LuCiA said...

boneka..
yup.. kawan dulu.. nnt kawin laa kan? hehehehe :D

aku semua terlebey excited.. adik aku pun sama.. tapi adik aku yg ni lain skit.. dia cool giler walaupun dia pompuan.. tak becakap banyak pun.. banyak sengeh.. hehehe

aku pun bangga.. ko memang terlebey rasa sokmo.. hehehe

piNky LuCiA said...

farhana..
yup.. ehem..ehem..ehem.. hahaha

piNky LuCiA said...

ahfatt..
insyAllah aku akan jaga tul2.. hehehe.. doakan laa aku supaya cepat halal.. hehehe :D

hisham said...

tahniah tuk u tu..ank buah i 6A je..ok la tu...hehe

piNky LuCiA said...

bro sham..
hehehe.. oklaa 2 6A.. banyak tu.. i dulu tak amik pun pmr.. hahahaha

Jard The Great said...

adik aku dulu....... 7A.. ehehe..

piNky LuCiA said...

hehehe..sama laa.. sorg adeq aku 9A.. sorg 7A.. yg ni 8A.. aku je yang tak dapat pe2.. hehehe

lanz_evo7 said...

aslm..
setiap kt dunia ni mesti la ada yg kurang dn lebih..bersyukur.kalo en.peguam lagi bagus dr pinky terima je.huhu yg pnting nti kawin jemput..he3

Dak Wan said...

Ahhh... kerja la dulu, baru bleh halal! Hehehe

piNky LuCiA said...

lan..
dapat terima tu memang.. tapi jeles tu tetap ade.. sebb tak pernh dapat menandinginya.. huhu..

insyAllah.. :D

piNky LuCiA said...

dak wan.
hehehe.. keje2.. bljr2.. tak salah pun kan.. ;D

tie(^_^) said...

lame x dgr cite en. peguam..
idup lg ke x?..ha3~~

piNky LuCiA said...

amboi3... mulut.. tak syg ye? hidup sihat alhamdullillah lagi.. hehehe.. nak date laa ni.. lalalala~