RSS

result dah keluar..

pagi-pagi buta bangun, terus on pc.. ni bukan aku laa.. hari ni nad rajin.. dia yang on pc dulu.. hehehe.. hari ni macam malas sikit.. tak tahu kenapa.. hehe.. but my result dah keluar laa wey..

fusssshhh.. aku punya jantung tak tahu nak kata pe laa.. apa yang ade kat dalam semua terkeluar rasanya.. hahaha.. tak pernah aku rasa berdebar macam ni.. melebihi orang dating gitu.. orang dating pun tak berdebar macam ni.. lalala~

so tengok2.. adehlaa.. tak sampai target.. dush3.. aku sedikit geram pada result pengajaran teks aku. entah aku geram pada siapa pun aku tak tahu. may be geram pada diri sendiri yang tak pernah nak buat betul dan asyik main-main je.. aku masih tak dapat nak menerima yang pengajaran teks aku macam tu.. aku akan pelan-pelan menerima nya.. hehe

target aku? 3.5.. mana boleh target tinggi-tinggi.. sebab aku tahu laa aku macam mana hahaha.. liat sikit nak baca buku.. akhir-akhir baru nak baca.. kan dah result jadi macam ni dah.. hehe.. tak lepas target.. whatever pun, aku bersyukur.. alhamdullillah..

nak tahu jugak ke result aku? alaa.. bawah sikit je dari 3.5 hahaha.. sape nak tahu? hmm.. kasik aku tahu dulu result nya.. kalau orang yang dah kerja nak tahu, pandai-pandai laa kamu fikir macam mana nak pujuk aku supaya aku kasik tahu... bagi bunga ke.. bagi coklat ke.. bagi duit raya ke.. lalala~

hehehe.. adakah aku kecik hati dengan result ku? huhu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

23 comments:

hajarus said...

baper la agaknyer resultnyer tu pinky... meh la kongsi meh...

piNky LuCiA said...

hehehe.. malu nak kasik.. tak smpai target laa hajar sayang.. huhu

assila. said...

blog y comel!follow u~ ;DD

hisham said...

salam...bwh 3.5..hehe..ok la tu
dh dkt la ngn ape i ckp aritu..bape dpt..??

piNky LuCiA said...

assila..
tQ..datang laa selalu ye.. =)

piNky LuCiA said...

bro sham..
hehehe.. dekat2 tu tak main.. nujum mesti teka dengan tepat.. hehe..

tak ley laa gtahu kat sini.. hehe.. malu.. lalala~

Syarinie Amran said...

hehe
ok la tu
diantara 3 to 3.5
bestari tuh
:)
congrats

Putera Iman said...

hehehe.. TAHNIAH kak.. =)

piNky LuCiA said...

sya..
bestari eh gitu? hehehe.. macam tak je.. lalala~

wateva pun.. tq sya..

Firol said...

alah..gua dulu pun teruk steady je

jane said...

ok la bawah 3.5 ckit jer..
jgn bawah drpd 2 sudah ...
hahahaha

pepun...
bljr rajin2...nnti sng dpt keje if pointer bgus..percayalah!

itu bnde yg dorg tgk 1st..
caiyok3x!

piNky LuCiA said...

firol..
bro.. u lelaki.. ley terima kenyataan.. i pompuan.. i tak ley terima kenyataan kalau result i rendah.. menangis tak de lagu laa kalau result rendah.. huhu

piNky LuCiA said...

jane..
yeke? hmm.. lepas ni kena stdy lagi kuat laa ni.. hehehe.. terima kasih atas nsihat tu jane..

tQ jane..

Jard The Great said...

bole usaha lagi.. ehehe

piNky LuCiA said...

jard..
yup.. sem depan kena usaha lagi.. kasik capai target jugk.. huhu.. asik tak smpai target je aku ni..

sadis sungguh.. hehehe

i'msosupernotcool said...

wlopon ko x gtau..
tp aku tetap nk ckp..
congratsss..

lanz_evo7 said...

aslm..
ok la tu..janji atas 3 huhu..
bersyukur2 la.xnk bgtau ker??
xpe rahsia erk..

piNky LuCiA said...

sosupernotcool..
thanks.. baik jugak hati ko eh? hehehe

piNky LuCiA said...

lan..
a,a sangat bersyukur dapat setakat ni.. kalau bawah dr 3, gelap dunia ku.. pernah sekali dapat 2.89.. tak tahu nak cakap pe.. kita nangis 1 sem.. hoho..

pastu try wt yg terbaik.. lepas sem tu dapat 3.5.. adehla.. kelakar..

kawie2020 said...

tanniah jugak walaupon x capai target... bersyukur diatas pemberianNya..

piNky LuCiA said...

TQ.. alhamdullillah.. Allah tu tahu betapa banyaknya hikmah disebalik pemberiannya..

eh, ko dah habis ke kursus.. hehehe

laki cikgu kimia said...

bawah 3.5? nak kena rotan nih! hihi terer la tuuu.. tahniah.

piNky LuCiA said...

hehehe..
huhu.. mak.... laki cikgu kimia marah...hehehe..

tQ.. tak de laa terer pun.. kawan aku dpat 3.91 tau.. huhu