RSS

ustazah menari?? lalala~

setiap hari dalam hidup seseorang mesti ade yang ingin dilakukan. hehe. aku telah menyiapkan skrip yang telah diberi. ia seumpama asigment yang menguasai hidup aku tetiap hari. hehehe. tapi aku suka kannya. ;)

so skrip telah diperiksa dan apa yang patut diubah telah diubah. hehe. aku lega. dan sangat lega. hehe. tapi, macam biasalah.. nama pun lagi ngah training.. mesti laa ade tugasan lain yang datang dan terus datang.

hari ni pergi praktikal. hehe. apa yang perlu aku buat sebagai writter bila aku praktikal? apa lagi, cuba create apa yang aku lihat dari fenomena yang ade laa.. teka, kami ke mana? hehehe.. tak de orang dapat teka kan? hahaha..

meh aku bagitahu.. aku ke damansara, ke kelas tarian. waaa.. apa ke hal plak ustazah pinky ke kelas tarian? hmmmm ingat ustazah macam aku ni tak boleh nak menari ke? aku pandai menari ape.. sebab aku adalah satu-satu nya ustazah yang masuk kelas tarian kat kolej. bezanya aku dengan orang ialah aku hanya belajar dan tidak membuat persembahan di mana-mana dan orang lain belajar untuk masuk contest or perform.. aku hanya belajar suka-suka dan kerana aku minat untuk menari.. hehe

jangan ingat ustazah sekarang tak tahu tentang tarian.. lalala~

berbalik kepada yang cerita asal.. aku suka sangat meleret-leret ke lain kan? hmm.. aku pergi ke sana untuk tengok oshin dan firdaus menari.. kenapa perlu aku tengok? ni kan training. aku jugak perlu mempelbagaikan tulisan aku. so kami di bawa untuk melihat apa yang berlaku di luar dari konsert.

nama pun lagi rancangan realiti, memang laa kena macam ni. hehe.. so dah dapat tugasan baru ni.. so selamat lah aku untuk memerah otak lagi dengan treatment yang baru dan seterusnya skrip yang baru plak.. dan selepas ni kalau tengok aku bercakap sorang-sorang, gelak sorang-sorang tu, haa ngah buat skrip laa tu.. lalala~

waa... sempat aje bergambar.. hehehe.. dah lama aku tak upload photo.. so hari ni terasa rajin semacam je. hehehe.. aku pun tak tahu angin apa yang masuk..

nak buat asigment ni.. lalala~ nanti cikgu marah. due date nya esok malam.. hehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

14 comments:

Farhana said...

Wah.. Ku juge suke menari.. Tapi badan gemuk mcm ku boley ke menari ek??? Hurrmmm.. Runsing.. Fenen..

AzuanBudakPandai said...

hobi yang bagus menari tue haha..

Aujinz said...

masih lagi dok pikir...

skrip ape??????

Menari kan hobi..ape salahnye..untuk diri sendiri kan kan kan..

i'msosupernotcool said...

skrip ape?

hajarus said...

pinky hajar pun sker minat ngan tarian tp perasaan segan menguasai diri... camner nak atasi yer pinky... huhuhu...

lanz_evo7 said...

aslm..
ak suka menari tango..huhu
tpi kalo di beri peluang semua tarian ak nk try.
best nye dpt jumpa dia org.

piNky LuCiA said...

farhana..
badan gemuk tak jadi masalah laa nak menari..

sebab kawan2 tarian kita ramai je yang chubby tapi pandai menari.. ;p

piNky LuCiA said...

azuan..
hehehe.. menari memang menarik.. aku suka kannya. hehe

piNky LuCiA said...

aujinz..
hehehe.. skrip yang dulu dah siap.. skrip yang baru plak menanti.. hehe.. skrip rancangan realiti la..

hehehe.. a,aa untuk diri sendiri laa..

piNky LuCiA said...

sosupernotcool..
skrip untuk host rancangan realiti.. ;)

piNky LuCiA said...

hajar..
hehehe.. hajar ajak laa kawan2 yang minat jugak tarian.. ley temankan hajar dan buat sama2.. itu akan buat kan kita kurang malu sikit.. hehehe..

dan yang penting, kalau ade kawan, kita kana enjoy sgt.. buat bersama kawan2 kan.. hehe

piNky LuCiA said...

lan..
wasalam..
tarian melayu je kita pandai.. tak pandai tarian omputeh.. huhu..

best ke? hehehe... kita dah biasa sangat jumpa artis.. hehehe.. =)

Are'Ja_(",) said...

best pandai menari :) saya suka jugak menari..tapi takde mase lar..hehe
pape pun...salam ziarah :)

piNky LuCiA said...

areja..
eh, sama laa.. menari adalah hobby je.. so ade masa, wat laa.. hehehe..

salam kenal =) datang laa kalau senang.. :D