RSS

semak samun otak..

kepala jem. otak jem. kepala ni penuh dengan semak samun. siapa nak tolong bersihkan? aku memang dah tak boleh nak fikir apa-apa ni. adehlaa...

apa yang perlu aku buat? entah.. itu jawapan mulut aku. jawapan otak aku? siap kanlah kerja yang ade wey.... hehehe.. bercanggah sama sekali dengan mulut ku yang membebel tak tentu arah itu.

tapi kenapa semalam dan hari ni rasa macam nak giler dan malas sangat-sangat.. ni nak kena keluar dating ni. baru otak jadi selaras ngan feel dan mulut aku. jumpa orang yang patut dijumpa dan tenangkan fikiran aku ngan bersihkan mata ke. hehehe. siapa tahu semua yang ade kat dalam ni release sikit.. hahaha.

siapa plak yang nak keluar dating ngan aku? hmmm.. tak de. tak de. dan tak de. ish333.. sedih betul. hahahaha.. kesian kan diri sendiri. fusssshhhh... eh, nak dating plak dia. dah laa skrip tak siap lagi. hehe. ok2. aku buat keje siap-siap dulu. ;p

nak berangan tetibe angan-angan mati. lalala~ kenapa mati plak? sebab banyak sangat kot semak yang perlu aku bersihkan dalam otak ni. adehlaa.. tapi hari FARHA cakap nak tolong bersihkan. tapi tak bersih-bersih pun. hehe. adoi...

skrip.. skrip.. skrip.. jom tolong aku buat.. hehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

48 comments:

wachak said...

Jangan dibiarkan lama2 cik pinky. Parah nanti .. hehehe err betul ke tak de lagi. Okey ini dia calon2 nyer ... kwangg kwangg kwangg .... aduyai x aprove la ..

NuR said...

pinky lucia..

jom dating dgn pinky sorang lagi nih.. hikhik!

hisham said...

p la dating..nnti idea dtg mencurah-curah..haha

hans said...

gi telan nasi la pinky
baru hidup aman dan xmalas
haha

piNky LuCiA said...

wachak..
hahahaha.. calon dah ramai laa.. tak yah kasik.. lalala~

piNky LuCiA said...

nur.. jom3 nur.. datang laa jemput kita.. wakakakak ;p

piNky LuCiA said...

bro sham..
hahaha.. mencurah2 ek? tak nak laa.. nnti basah sebab mencurah3.. hahahaha

piNky LuCiA said...

hans..
aku dah makan banyak dah nasi kat kenduri kawin tadi.. hahaha.. melantak habis sebab makan free kan.. hahaha

lanz_evo7 said...

aslm..
otak pun mcm laptop jgk kena refresh bila da bnyk data yg masuk..
g la rest amik udara segar cnth ke pantai ker??taman yg penuh dgn bunga2an..janji yg penuh dgn udara yg segar,jgn yg kotor lak.kang lain jadinyee. huhu

piNky LuCiA said...

aku memang suka ke taman. tapi tak syok laa pg sorng2.. kawan aku kat umah ni tak suka ke taman. dia kata aku ni berbunga2. hahaha

aku hanya tengok depan belakang bangunan je.. teringin jugak nak jengjalan. kL mana ade pantai bro.... hehehe

lanz_evo7 said...

aslm..
kalo da xde pantai,g la taman tema.huhu..
nti sy teman pinky la.he2..
xnk la..g la petang2 ni kn best amik udara segar smbil cuci2 mata..

piNky LuCiA said...

hahahaha... nak temankan? adehlaa.. skandal ni.. hahaha..

pg pasar malam boleh ke? lalalaala~

taman tema? hmm.. pg bukit jalil laa.. ade karnival cuti sekolah.. hahaha.. macam bdak2 laa plak.. hehehe

lanz_evo7 said...

skandal yer..
why??
ada pasar mlm,ha..g la beli ape2 yg perlu pinky.
ble gak if nk g bukit jalil,tengok2 gelagat2 org ramai..huhu

piNky LuCiA said...

hahahaah.. u ni kan,..gurau2 pun nak anggap tul..

ramai sgt org kat bukit jalil.. nanti pengsan.. hehe..

pasar malam nak beli apa.. nasi kerabu? hehehe

lanz_evo7 said...

tau ler..he2
xkn benar.
nasi kerabu tu asal dr tganu kn..
patut la kamu org sana.
tapikn sy da try nk makan xble masuk.
tapi nasi dagang my fav..huu

piNky LuCiA said...

hahaha.. awk makan nasi kerabu sape yang buat sampai tak ley nak masuk ni? hehe.. meh sini sy ajar cara yg tul makan nasi kerabu.. hehehe

nasi dagang,. sedap! hehehehe.. kuat makan ni..

lanz_evo7 said...

nasi kerabu beli masa bulan rmdan..kt bazar. yg buat maybe sedara mare org tngganu kut. member mkn ok je,ak jer xble.hahaha..
da xsuke agknye.
nk makan nasi dagang!!!
sebut2 kn da teringin..
kt mane nk cariii huhu

hisham said...

ape yg basah tu...haha

piNky LuCiA said...

lan..
hahaha.. lelaki pun mengidam eh? hehehe.. jom pg pasar malam. kita cari nasi dagang.. hehehe

piNky LuCiA said...

bro sham..
mee goreng yang basah.. hahaha.. kenapa?

joegrimjow said...

ehem ehem
-terbatuk-

joegrimjow said...

kadang2 tido boleh mendatangkan idea berblog

Jard The Great said...

aku sokong si joe... tido la utk rehatkan otak tu.. ehehe.. cam tutup pc lak

lanz_evo7 said...

ape la dia ni.xkn laki xde perasan..kalo ada perasaan ada la ngidam.tpi bukan ngidam mcm pompuan ngadung..huhu
beli kn kte n mkn kn skali.he2..
pinky da ada idea lom???

piNky LuCiA said...

joe..
kenapa ko batuk joe? hehehe

aa tdo awl laa malam ni.. hehehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

jom kua ngedate due..
hehe

piNky LuCiA said...

jard..
hehe.. mlm ni kul10 i tdo awal2.. hehehe

piNky LuCiA said...

lan..
hahaha.. ok3.. sori2. ko dibenarkan mengidam.. hahaha..

nnt aku belikan ko nasi dagang kalau ade.. pastu aku pos.. hahaha

piNky LuCiA said...

lya..
waaaa.. lya ajak i date.. tak sangka.. waaa.. jom3.. ;p

lanz_evo7 said...

smpai cni da basi cik adik hoii..
xpe lain kali tnggu cik pinky buat..he3
best nye kari ikan tongkol.huhu..

lanz_evo7 said...

ustazah..
nk solat jap la.

piNky LuCiA said...

haa.. apa lagi apa yang awak nak makan.. gtahu cepat.. nak masak sampai hangus ni.. hahaha

laa.. lom mayang lagi. ish3.. hehehe

lanz_evo7 said...

hangus..xpe.
jnji smngt ada. huhu..

piNky LuCiA said...

hahaha.. ade aje jawapan kamu yer.. eii.. malu laa sy.. jangan laa perli.. saya tahu laa saya tak pandai masak.. huhu

Farhana said...

Dating??? Hoho.. Mnarik tu.. Mmg boley menebas semak samun dalam kepala otak.. Tapiiii.. Dating dlam blog jek laa kot daku ni.. Huhu.. ;p

Daripada tebas bek gune racun rumput.. Cpat sket mati semak samun tu.. Hehe..

piNky LuCiA said...

hahaha.. dating dalam ym pun ley jadi kan.. hehehe..

good idea.. guna racun rumput je.. tapi tak ke otak aku jem nnt kalau terus guna racun..huhu

Farhana said...

YM.. Idea mnarikkk.. Haha.. Tapi sayangnye hujung mggu bgini semuanya sunyi.. Huuhuu..

Ouh.. Itu tak jadi msalah.. Pi farmasi mintak racun rumput yg diluluskan kmenterian ksihatan.. Sure otak ko tak jem malah traffik akan brgerak ngan lancar.. Hehe.. ;p

piNky LuCiA said...

aah laa.. semua org sunyi sepi bila cuti hujung mggu gini.. may be sbb tak mahu ketinggalan untuk tdo atau rehat dr penat seharian bekerja.. huhu

hahaha.. aku rasa.. aku perlukan seorang polis trafik untuk mengawal sela otak aku ni.. hehehe..

lanz_evo7 said...

wat pe nk malu,huhu..
jujur lagi bagus.
x hipokrit he3..

Aujinz said...

sila pegi detim dulu cik pinky..
otak kena refresh tue..

ahaks..

i'msosupernotcool said...

ko buat skrip ape?
drama tv??

AzuanBudakPandai said...

makan3!! gerenti hilang semak samun tue huhu

piNky LuCiA said...

lan..
hahaha.. malu2 kucing je tu..

tak baik wooo jadi hipokrik.. kalau tak pandai.. wat cara tak pandai.. kan3?

piNky LuCiA said...

aujinz..
nak date ngn sape? tak de orang.. semua busy.. hahahaha

piNky LuCiA said...

supernotcool..
bukan drama tv laa.. skrip rancangan realiti je ni.. huhu.. skrip utk host.. =)

piNky LuCiA said...

azuan..
aku dah naik gemuk dah ni makan.. asyik makan.. makan.. makan.. je keje aku.. ko nak suh aku makan lagi ke? ngeh3

Firol said...

benda yg semak kena tebas bagi kemas semula

piNky LuCiA said...

firol..
betul2.. aku nak guna parang wat tebas semak samun ni haa.. hehehe