RSS

berkali-kali aku jatuh cinta..

aku mengucap Alhamdullillah, syukur dan berterima kasih kepada Ilahi kerana mengurniakan "dia" kepada ku. Walaupun "dia" bukanlah lelaki yang sempurna di mata orang lain. tapi dia cukup sempurna di mata ku. berkali-kali aku jatuh cinta padanya. =)

aku juga sangat bersyukur. kerana Allah mengurniakan dia buat ku. dia peneman ku kala aku jatuh. penasihat ku kala aku tersungkur. membuatkan aku tersenyum kala aku sedih. membuatkan aku senang tatkala aku jemu.

terima kasih Allah, kerana menghadiahkan aku benda yang paling berharga buat ku. sehingga kini aku merasa sangat bahagia. =)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

Frodo Baggins said...

jatuh cinta berkali2 dgn org yg sama?
weeeeeeeee ~~~~~ keh3x


>>____<<

piNky LuCiA said...

hahahahaha.. kenapa? hahahaha

Nuyu Yusof said...

tak sempurna mata org len takpe. asal sempurna di mata sendiri pun da cukup :)

piNky LuCiA said...

hehehehe.. cukup sempurna di mata kita membuatkan kita bahagia. bukan? hehe

NuR si CiKGu RiBeNa said...

waa.. di dlm mode cinta ni..
background pun dah lain.
cantek..
hehe

piNky LuCiA said...

hahaha. moood boring yang tak tahu nak buat apa lepas exam. huhu. so semua benda nak fikir. haha

hans said...

siapakah?

P/S : Baru Cadang Nak Jadikan Wayang Tu Macam Rumah Sendiri Tadi

piNky LuCiA said...

hahaha.. ade laa...