RSS

selamat menyambut ramadhan..

ramadhan adalah bulan yang mulia.. bulan berkat dan penuh rahmat.. aku harap ramadhan aku kali ni lebih baik daripada ramadhan yang lepas2. entah kenapa aku berazam macam ni. selama ni tak pernah2 pun.. may be usia aku yang meningkat tua.. membuatkan aku insaf dengan hidup. hehe..

atau hanya hangat2 tahi ayam? tak kot.. hehe.. insyAllah, Allah melindungi aku..

selamat menyambut ramadhan untuk mak ayah, family aku.. dia.. farha tomey.. cah yang tengah sarat.. kengkawan semua.. sama ada kawan maya atau yang real.. dan sesiapa yang rasa dia kenal dengan ustazah rock macam aku ni.. haha

maaf salah silap aku sama ada aku sengaja atau tidak.. hehe.. semoga Allah rahmati kalian semua.. :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

FarHa said...

salamm ramadhan tuk ura cyg hehe

debest_thinker said...

Untuk Die tu...tu untuk sape?
special ker?hehehe

hajarus said...

selamat berpuasa....

DeQku said...

Mehlaa berbuka kat UIA..aku belanja ko mkn free..hahahaha...

GorgeousGround said...

hi..salam ziarah,jemput singgah & jom shopping wit us!! kain pasang & shawls murah..murah.. :) @ http://gorgeous-ground.blogspot.com/

piNky LuCiA said...

dia.. special.. sgt special di mataku. kerana dia jugak diri ini masih kuat dan teguh berdiri di sini..

ade orang perasan ke? hehe

piNky LuCiA said...

ko nak banje tul2 ke? ke nak ajak aku pg masjid? makan free.. hahaha