RSS

kering idea..

sakit kepala melanda 2 3 4 hari ni. nak-nak time asigment makin banyak nak kena buat. masa plak makin dekat. idea plak tak de. adeh. nak kena buat apa-apa pun kena ade idea yang bernas jugak. pastu nak kena godek jugak power point ni. nak kena tambah link-link yang patut.. makin laa aku punya kepala pening.

kalau pergi bercuti ni, mesti best. tenangkan otak. lalala~ kalau pergi ngan orang tersayang, lagi laa syok. haha. gatal. sabar-sabar.

nak buat ABM jap laa.. isnin ni nak kena submit. 7 plak tu. tetibe je ade idea. so baik buat cepat sebelum dia hilang. hehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

purple_butterfly said...

jom same2 kite buat...pinky lagi teror kan kan...

piNky LuCiA said...

HAHAHA..terror apa nya..duk pening ni.. lalala~