RSS

De Palma Hotel.

sekarang kat hotel De Palma.. sakit badan laa plak. ni mesti sebab angkat kitab tafsir semalam.. tak pelaa.. mak punya pasal, aku angkat jugak. 10 jilid plak tu.. huhu.. walaupun tak larat dan penat.. aku tetap anggun dan menawan.. hahaha.. aku datang ngan tija.. memandangkan Nad tak dapat datang, duk sibuk nak balik kampung. ish. geram aku. hahaha. tapi tak kesahlaa.. lagi pun, kalau balik esok, jem. kesian jugak Nad nak tekan clash. (betul ke ejaan aku tu? haha. lantaklaa.. kalau salah, tolonglaa korang betul kan. aku bukan pandai. kikikiki~)

bersama tija yang comel.. PA Imam Muda..

atas jemputan Production Team.. hehehe.

cakap kat si dia dah nak datang De Palma. katanya kenapa awal sangat. aku datang sini pun sebab nak tolong Tija bungkus semua hadiah dan tolong apa-apa yang patut la..

proses membungkus hadiah.. sambil tu aku cakap kat Tija.. "Tija, ko memang suka menyusahkan aku.." Tija gelak dan kata "aku memang macam ni. tak kan ko tak tahu lagi" kami gelak. hahahahaha..

yek3 je jawapan si Tija ni.. adeh.. terasa nak hempuk kepala nya pun ada. haha. tapi kami tetap gelak.

apa yang ada disebalik bag astro ni ialah.... tadaaa...

plate Imam Muda yang dibahagikan satu seorang kepada semua penaja dan production team.. terima kasih tak terhingga..

dvd yang Asyraf Alam burn.. terima kasih juta-juta lemon.. hehe

dan jutaan terima kasih jugak kepada Asyraf Alam sebab burn DVD kemuncak untuk aku. sebab malam kemuncak Imam Muda, aku tak tengok pun lagi. malam tu aku sibuk kira markah Asyraf dan Hizbur. orang pertama tahu Juara adalah aku. hahaha. sebab aku yang kira markah dorang. lalala. kalau aku nak buat jahat pun tak de orang tahu. lalala~ tapi aku baik.. =D

hmm... boring laa plak + laparrrrr.. tak sahur pagi tadi. jaga-jaga dari tidur, tengok jam dah lepas subuh. melepas sahur aku. huhu.

hmm, nak kena tolong si Tija lagi ni.. dia ni bising. hahahaha. pukul 4 petang, majlis dah nak mula. so kena cepat-cepat. tapi aku tak habis lagi nak main-main. ngantuk sangat ni. nak tidur plak ni. dala bilik ni air cond. sejuk-sejuk. aduhai.. mata dah layu.

dahlaa jubah pun tak iron lagi.. malas nya.. nasib baik aku sayang ko Tija. kalau tak... malas aku nak datang. lagipun dah janji ngan Tuan Asmawi nak datang. nak tanya pasal keje yang aku mintak jugak. hehehe. harap-harap ade rezeki aku untuk keje lepas raya ni. dah boring dah bercuti ni. aku memang tak boleh laa kalau tak keje. huhu

alamak.. nak kena tolong si Tija ni.. lalalala~ jap lagi laa tidur.. =)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

hans said...

haha
lepas habis kerja tidur puas2

P/S : Nak Buat Kejutan Tapi Tiba - Tiba....Hahaha!

abgreds said...

assalamualaikum.
first time sampai sini. awal2 kena senyum dulu..okla tu.
salam ramadan utk anda.

piNky LuCiA said...

hans..

huhu.. nak tdo. tapi tak tertido2 pun.. hahaha. boleh tak macam tu plak?

piNky LuCiA said...

abgreds..

selamat datang. senyum sokmo.. salam ramadhan jugak.. dan selamat hari raya. lalala~

hans said...

hahahha
tu sebab dah set xnak tidor la tu

meh komen kejap pasal iklan raya tv3 yang baru nih

P/S : Iklan Raya Aidilfitri TV3 Tahun Nih Macam Ada Tak Kena! Ini Bukan Hari Natal....

Firol said...

tolong jangan tolong...budi yang baik dikenang jua...

piNky LuCiA said...

hans..

a,aa memang mata ngantuk sangat2 dah tu.. huhu

piNky LuCiA said...

firol..

hehehe.. ngah tolong sbb tu tak dpt nak tdo2. last2 malam jugak aku tdo.. huhu