RSS

Happy Birthday, Puan Farha.

Assalamualaikum.
Salam mesra penuh mahabbah untuk semua.

1 April 2011
1st time ucap Happy Birthday pada kamu dengan gelaran Puan.. Kalau selama ni, asik ucap Happy Birthday Cik Farha.. Sekarang dah naik pangkat dah. Hehe.

Semoga selamat semuanya, Puan Farha. :)


Happy birthday Puan Farha.
Semoga Panjang umur. Murah rezeki. Dan dirahmati oleh Ilahi.
Semoga hidup kamu sentiasa dipenuhi dengan rahmat dan keberkatan dari Allah selamanya.

Birthday kali ni, may be sangat-sangat bermakna buat kamu.
Ia bermakna dengan kehadiran orang ketiga itu.
Tahniah aku ucapkan. Aku tumpang gembira dengan perkembangan kamu sekarang.
Dan maknanya, tahun ni, anak aku bertambah lagi laa sorang. Senyum busuk.

Semoga kamu boleh menjadi ibu yang mithali dari sekarang lagi. Senyum.


Aku wish,
Kamu jaga diri kamu dan baby gurl aku itu. (ceh! tak malu mengaku. Haha.)
Jangan lupa cari siap-siap nama. :) Atau mahu aku namakan dia? Lalala.
Rehat banyak-banyak. Fikir benda yang ringan-ringan. Masalah, handle betul. Selalu senang hati dan gembira. Buang jauh-jauh susah hati.
En. Suami jauh dari kamu. Jadi kamu kena kuat demi baby gurl aku itu.
Ingat. Jaga baby gurl aku itu dengan baik, yer sayang.
Ketawa terbahak-bahak.

Selamat menjadi ibu, sayang.
Pastikan kamu adalah ibu mithali. Sama ada sekarang atau masa akan datang.
Senyum.








Nota Bahagia;
"Aku sangat bahagia melihat kamu bahagia. Jagalah diri kamu, kawan. Aku mahu melihat kamu sentiasa sihat dan tabah.. Aku tahu, kamu boleh mengharungi segalanya. Aku selalu sokong apa yang kamu lakukan. Senyum. Senyum manis ini ku hadiah kan pada mu sempena hari yang bersejarah ini.."

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

FarHa said...

hari2 ha nangis ura..ha tahu ura bc setiap luahan ha kat fb..

ha tgh alahan ura..seksa..tp ha kena kuat, kawan2 dah bg kekuatan, abg dah bg semangat..wat keje sambil nangiss..tak tahu laa ha kuat ke tak...

mekasih doakan ha..isnya-allah ha jg baby ha n ura baik :D~

piNky LuCiA said...

yes. memang ura baca. tapi ura tak tahu nak komen apa. ura tak nak nangis bila ha nangis. =)

ura percaya, ha tabah. ha memang kuat. dari dulu lagi ura percaya.

setiap apa yang Allah bagi, mesti ada hikmahnya. Allah itu Maha Adil sayang.. Tabahlah. =)