RSS

Cuti penggal..

bermula cuti penggal persekolahan. Maksudnya, aku akan bercuti selama 10hari.. Membayangkannya sahaja pun sudah membuat aku rasa bahagia. Inikan pula jika aku melaluinya.

Setelah berbincang bagai nak kiamat dunia. Merancang plan A, B Dan C. Tapi akhirnya Kami decided untuk guna plan D. Sepakat. No ubah-ubah lagi. Nanti I mengamuk... Warning ni. Haha.

Pejam Mata.
Tak sabar nak tunggu flight jam 1225 tengah hari nanti... oh. Boarding pas belum Di print. Haha. Terlupa tadi. Inilah namanya banyak kerja. Ish3.
Plus.. Ngan umur yang semakin meningkat. Kan..

Harap semua berjalan lancar. Insyallah.

Tapi..
Ade sesuatu yang tak kena ngan Hati aku ni. Rasa nak mengamuk luahkan perasaan. Tapi tak tahu apa. Harap boleh terus bertahan. Dan tidak bergaduh dengan sesiapa. Senyum kelat.

Ya Allah. Asal tetiba sakit pinggang ni. Badan minta untuk berehat agaknya.

Selamat malam bagi yang nak tidur.
Selamat pagi bagi yang bangun untuk tahajjud.
Orang yang ABC macam aku, abaikan saja.

Tidur dengan penuh semangat. Lalala~










Nota Pinky;
"Sayang, rindu menggunung pada kamu. Harap cepat jumpa kamu, en. Hati ku Sayang.."

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

maria firdz said...

selamat bercuti... :)

piNky LuCiA said...

selamat bercuti jugak..