RSS

HA...

mlm ni.. lepas blik keje tgk fs..huhu.. seronok.. sbb ape? sbb dapat hadiah.. walaupun hanya laa sekadar kad.. ia sgt bermakna.. sgt tomey..(tomey : kata anak buah ha..hahahaha) thanks ha..

utk ura yg tomey2.. tul tak ha??? hehehehe





amacam?? ade kelas tak hasil keje ha?? hehehe.. high kelas gitu.. ala2 chef wan goyang.. keehkehkeh.. bangga laa tu.. aku menyukainya.. ding dong.. aku merindui mu.. ting tong... dgn lagu sekali ni.. sodap tak sore eden...hehehe

bestnya klu aku dapat blik ke masa lalu.. masa tu kami sekelas enam belas org je.. sorg laki.. aswad.. kelakar plak klu ingt.. tapi rapat masa tu.. kn ha?? sgt rapat.. like adik beradik.. tapi masa nak berpisah tu.. sgt sedey.. tapi alhamdullillah.. walaupun ha duk jauh kt skudai.. aku duk kL ni je.. huhu.. tapi ha tetap ingt aku.. aku pun tetap berhubung ngn ha.. walaupun kdg2 aku ni pokai.. tak de krdit..biasalaa.. aku bukannya keje full time.. hanya keje part time.. isi masa terluang je.. so terpksa laa time..hehehe

dah masing2 nak kejar ambition masing2.. so kena laa time hakikat klu aku mmg kena berpisah ngn ha.. sedey plak rasanya..

aku teringat zaman2 aku mula kenal ha.. masa tu aku sem 3 agaknya.. aku pun da lupa.. maklumla.. aku skrg ni da tua.. eh3 ke sem 4 eh... lupa2.. aku pun malas nak pk.. sbb ngah jem otak ni.. huhu.. kena ujan da 40 kali rini saje.. huhuhu

masa tu aku duk selang sebilik dari ha.. roomate aku plak masa tu majnun skit.. eh3 bukan laa.. tak baik tau kata org.. dia kuat stdy skit.. maknanya aku tak leh bising.. tak leh borak sume2.. aku kan baik hormat dia.. so aku kena laa baik2.. lagi pun dia bukan wt keje tak baik.. dia stdy.. eh3 ni melalut ke roomate aku lak..

masa tu..aku sll pg blik ha.. sbb bilik dia tak de roomate.. hehehe.. tul tak ha?? smpai kan aku ade pendua key utk bilik ha.. smpai skrg aku masih ag simpan...wat kenangan.. hahahaha... sengal... tapi.. sume tu da jd kenangan.. da jd memory yg terindah utk aku ngn ha.. dia mmg sorg kawan yg baik.. walaupun kdg3 dia mmg lazer era.. hahaha.. takpe.. aku lazer hot.. kahkahkah..

ni lak hasil keje aku..yg aku hadiah kan pada ha.. aku pun tak laa pndai sgt dlm meng "ADObE" kan gambar ni.. sbb aku pun baru je bljar..hehehe... sape laki yg famous ttg adobe klu bukan pakwe aku... hmm.. abg.. lawa tak gambar ni bang?? hehehe

ni utk ha...




kenangan hanya leh ingat.. tapi setiap kenangan tak kan aku lupakan wt selamanya.. sbb sekali jd kawan..selamanya tetap kawan tau.. kita janji tau ha...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

farha0104 said...

salammmm....ai ura cyg....

isk isk isk...sebak dada den bc ura punyer blog..teringat plak kenangan dulu...

meh nak story skit...hermm seigt ha lah kita kenal start sem4 sbb masa tuh baru kita masuk major course...a`ahh 16 orang, sorang laki...hahah memang klako pong kalo igt tp kalo igt aswad memang germ gak sbb last projek ha satu group ngan dier wawawa tension seposen....

hermm memang ura nih selalu dtg bilik...maklum ler ha nih duk sorg..ha tak kesahh hehe..sejak dr tuh lah rapat...td ura ckp lazer eh??? memang lazer pon..tp yg lazer nih jd rapat kan kan kan kan??? hekhekhek

mcm yg kita wat kan ura, naik moor, naik kete sewa (tak pandai bwk kete pon), mkn sesama, study sesama..tido??? of cos lahh wuhahahah...igt ag ura tido ganer...opppsss tak leh citer sensettt(tak pandai nak eja) wakakakaka.....

hermm ye ura...sekali kita berkwan selamya tetap berkwan....ha nih enis tak luper kwn if b4 this we re so close....sbb tuh ha kecik ati kalo kwn yg kita close tibe2 menyepi uuwwwaaaaaaaa...myanyak sidih...but never mind...we thnik positif that asing2 dah punyer life masing2 n kita jgn ikut hal dier..tol tak ura cyg???

k lahh...tq bg kad tuhh...ha simpan sampai sekrg..nanti ha wat ag ha nato ag hehe..

k miss n love u so much friends!!!!!!!!